Da Ya Kindergarten

CompanyJmlin Architect/observer Design Group
Lead DesignerJou Min Lin
PrizeGold in Architectural Design / Educational Buildings

The new rising space is a kindergarten that accommodates pre-school educational programs and various activities to inspire talents of the young generation. The spaces for outdoor activities are set on the west end of the building. The image of exterior design is based on interweaving hexangular structure applied to the building. The structure itself will serve as a platform for climbing activities to create adventurous spaces for the children, and each hexangular open hole on the exterior is the channel and the stop for the vertical playground. We further inserted “pixels” into the façade of the building. Colored glassed are placed into hexangular windows, which creates spectacular combination of colors on the exterior and transforms light into colorful atmosphere of interior spaces. To encourage free spirits in colorful and imaginative space, that is the character we suggest for Da Ya Kindergarten with our design.