CTTI Offices

CompanyCAAS ARQUITECTES
Lead DesignerMarc Casany Estrada
Design TeamCAAS ARQUITECTES SLP
PrizePlatinum in Interior Design / Workplaces

The project consists in a rehabilitation of a building of 7 floors (P-3 + PB +P3) to convert it to the new headquarters of the CTTI (Telecommunications and Information Technology Center) of the Generalitat de Catalunya (Public Government). The objective was to establish a new "offices"; a new scene of work designed to be innovative with the following purpose: 1_Generating new dynamics of work: This space is going to be conceived as a collaborative environment of knowledge exchange. Generate different relationship areas (open and closed) for the work of its users. 2_ Promote communication: It is planned to install different zones to actively encourage the competitive relationships of the CTTI favoring in this way a "meeting point" of the different areas of CTTI for all operational tasks. 3_ Modeling the new corporate identity: This scene is created from a design highly technified symbolizing a new corporate image for the CTTI, reinforcing in this way a new stamp "innovator brand" within the Generalitat.