2021 AWARDS - WINNERS ANNOUNCED!

Aldoar House, Porto

PrizeHonorable Mention in Architectural Design / Residential Architecture - Single Family
Firm LocationVila Do Conde, Portugal
CompanyRaulino Silva Arquitecto
Lead ArchitectRaulino Silva

The house is inserted in the allotment Monte da Ervilha, in Oporto. The urban land, allows the construction of a basement, 2 floors and an indentation floor. On the floor of the basement we have garage, laundry room and room for the visits opens to a patio. On the ground floor we have the kitchen next and the living room facing the pool. In the central area of the house we have the stairs, the elevator and a toilet. On the top floor, we have 3 suites, the 2 smaller ones to the East and the main suite with a dressing room for the West. On the rear floor, we have another suite and the office.