2021 AWARDS - WINNERS ANNOUNCED!
The pool villa suite with mezzanine / W Workspace

Sala Bang Pa-in

PrizeHonorable Mention in Interior Design / Hospitality
Firm LocationBangkok, Thailand
Project locationAyutthaya, Thailand
CompanyDepartment of ARCHITECTURE Co.
Lead ArchitectTwitee Vajrabhaya, Amata Luphaiboon
Design TeamJirapatr Jirasukprasert, Worrawit Leangweeradech, Tanapat Phanlert, Ramida Sakulteera, Kwanchanok Pornchaipisut, Fahlada Roonnaphai
ClientSala Bang Pa-in Co.,Ltd.

The resort is situated in a rural landscape of Ayutthaya, Thailand, surrounded by the river on one side and the canal on the other. The design is a contemporary re-interpretation of the local rural landscape and intends to connect people to the life of the river and its atmosphere. The interior design can be defined as simple, casual and relaxing. It explores the local crafts and materials and reuse them in a new contemporary way with the touch of layering fabric, bricks, natural woods, and wickerwork as a linkage to Ayutthaya locality and its craftsmanship.