2021 AWARDS - WINNERS ANNOUNCED!
A.J studio & ONE THOUSAND DEGREES

Focus

PrizeHonorable Mention in Interior Design / Exhibition
Firm LocationGuangzhou, China
Project locationZhengzhou, China
CompanyJAMES LIANG & ASSOCIATES LIMITED
Lead ArchitectMelody Lau, Ailsa Yu
Design TeamXiong Juan, Guan Jiajun, Lai Aomin, Chen Mintong, Lu Liyi
ClientPoly Real Estate

This case, located in the city of Zhengzhou, integrates the style of art galleries into the sales center in the form of art and architecture. Applying the spatial structure and artistic installation, it hammers out a circulation with most memorable points to create a traveling experience for visitors. Contrary to the conventional square pattern, the space is designed under an arc-shaped planning, coupled with rays of light, to open up a circular skylight, where the rays are the view of the sky, gathering sunshine downward and gazes upward. As time goes on, the aperture changes accordingly.