2022 AWARDS OPEN NOW - Regular Deadline: June 30, 2022 (-10% discount)
KK Head Office. Photo: Tetsuya Maeda

KK Head Office

PrizeHonorable Mention in Interior Design / Workplaces
Firm LocationTokyo, Japan
Project locationKyoto, Japan
CompanyYoshitaka Temmizu Architecture
Lead ArchitectYoshitaka Temmizu
ClientKyoto Kyohan

This is a renovation project for a logistics company. We created an environment that facilitates communication between staff and welcomes guests. On the first floor, which serves as the entrance to the company, we designed the iconic road signage of the warehouse in three dimensions, and expanded the closed work space into an open public space that can also serve as a reception area and waiting area. In the second floor offices, we parallel wooden furniture and steel glass partitions, seamlessly connecting desk spaces and meeting spaces from the existing staircase.