2021 AWARDS - WINNERS ANNOUNCED!

Axis/Togetherness

PrizeHonorable Mention in Interior Design / Residential
Firm LocationMiaoli, Taiwan
CompanyE.M.T. Space Design
Lead ArchitectChun Hui Liu
Design TeamShu Ling Lee
ClientMr. Kuo

With the integration of materials, the square layout makes the room look spacious. Natural textures are key in the design. Stone, wood, and stucco are used throughout the room, creating a harmonious atmosphere in the movement of light and shadows. In the living room, the stone wall on the left side extends towards the window. Stone perfectly merges with wood to lend the modern interior a natural appeal. Natural stones are used in flooring and facade. The simplicity of stones can convey a rustic appearance. Under the warm daylight, people feel soothed and at ease little by little.