2021 AWARDS - WINNERS ANNOUNCED!

Central Park

PrizeHonorable Mention in Interior Design / Hospitality
Firm LocationShanghai, China
CompanyKRIS LIN INTERNATIONAL DESIGN
Lead Architectkris lin
Design TeamAnda Yang
ClientGemdale Group

The project is located in the high-tech zone of Xi'an, next to Xi'an's largest urban ecological park, and has become a natural landscape resource for the project. The designers use a set of wood truss structures as ceilings in the area of the entrance lobby to form a pavilion shape. The pavilion was a place for pedestrians to rest in ancient times. With the pool promenade, the water has been connected in series to the VIP room. Light and shadow pass through the wooden grille, and the waterscape is reflected in the water, further displaying the flexibility of the space.