2022 AWARDS OPEN NOW - Regular Deadline: June 30, 2022 (-10% discount)
Plywood shells cuddle agile work zones/Khoo Guojie

9-15-Deloitte Center for the Edge

PrizeHonorable Mention in Interior Design / Workplaces
Firm LocationSingapore, Singapore
CompanyStudio SKLIM
Lead ArchitectKevin Lim
Design TeamAshwin Bafna
ClientDeloitte Center for the Edge (Asia Pacific)

9 agile work zones wrapped by plywood shells for a compact office. The compact office might increasingly become ubiquitous due to the increasing requirement to work from home in the post-pandemic world. For Deloitte Center for the Edge (Asia Pacific) office in Singapore, a multitude of working spaces was conceived to accommodate a myriad of working styles. The 32 m² office, located within the National Design Centre in Singapore, is designed with innate agility to transition from enclosures of individual concentration to collaborative spaces.