2021 AWARDS - WINNERS ANNOUNCED!

Land of coherency

PrizeHonorable Mention in Interior Design / Residential
Firm Location18F.-3, No. 659, Sec. 1, Neihu Rd., Neihu Dist., Taipei , Taiwan
Companya space
Lead ArchitectYan Teng Chen

Through open design and transparent materials, different functional spaces are integrated. Through the shifting of decorative materials, every space can not only connect with each other, but also show its own style. The TV wall, matched with a large area of wooden grille lines, expands the vision of the living room. The bar counter, opposite to the TV wall, is equipped with the function of collecting, which creates a fashionable drinking space by matching the wiring board and metal technology. At the dining area, large round tables and metal chandeliers create the atmosphere of modern banquet.