2022 AWARDS OPEN NOW - Regular Deadline: June 30, 2022 (-10% discount)

Simplicity

PrizeHonorable Mention in Interior Design / Residential
Firm LocationTaipei City, Taiwan
Project locationSanya City, China
CompanyDesign Apartment
Lead ArchitectChung Han Tang
ClientGOME HAITANGBAY

The arrangement of the underground first floor opens up the dimensions of all space. Step into the different spaces layer by layer: garage, entrance, living room, landscape corridor, western kitchen, outdoor elevated area, and tea room. The function of each space is only defined by the floor or transparent glass so that the visual effect is not blocked by the walls. The calmest mind is formed. Enjoy the moon, and enjoy the traces of time on the stone wall at the closest distance to nature and time. It is as if the universe were converted into the space calming the poetic souls.