2023 AWARDS IS OPEN NOW
In warmer months, the master suite on the second floor draws in the majesty of the abundant trees on the property and in the adjacent park. Photo by Tom Arban.

A Room With A View

PrizeWinner in Interior Design / Rooms and Zones
Firm LocationToronto, Canada
Companysuperkül
Lead ArchitectMeg Graham
Design TeamMeg Graham, Andre D'Elia, Wendy Wisbrun, Deborah Wang
ClientConfidential

This transformative intervention to a home in midtown Toronto comprises a partial renovation and addition; the poetic heart of the project locates itself in the master suite on the second floor, which, in warmer months, draws in the majesty of the abundant trees on the property and in the adjacent park. Comprised of an open-concept bedroom and luxurious bathing area plus ensuite, this is a refuge, a place of hushed serenity away from the demands of busy careers and frenetic urban life. An enhanced connection to nature and landscape is achieved through a richly comprehensive design strategy.