2021 AWARDS - WINNERS ANNOUNCED!

Wuhan Optical Valley Digital Economy Industrial Park

PrizeHonorable Mention in Architectural Design / High Rise Buildings
Firm LocationShenzhen, China
CompanyLHA ARCHITECTURAL DESIGN CO,LTD
Lead ArchitectLiguanghua
Design TeamHuang Xu /Li Xiaoke/Li Changqing/Liu Shiqiang/ LiMeng/Peng Li /Liyanmei
ClientOptical valley group

The whole park is in the spatial layout mode of "one heart, two belts and five groups". The two plots are connected spatially by the axis of the main entrance of the park from the east and west. The height of the building is centered on the reservoir, which increases step by step from the inside to the outside. A cluster of corporate office headquarters is set along the lake, and an incubation acceleration tower is set outside the base. The landscape belt formed by the public platform on the second floor in the middle makes the lake become the center of the shared landscape.