2021 AWARDS - WINNERS ANNOUNCED!
Photo by Aedas

Shenzhen Houhai Building Decoration Industry Headquarters Project

PrizeHonorable Mention in Architectural Design / Commercial Architecture
Firm LocationHong Kong, Hong Kong
Project locationShenzhen, China
CompanyAedas
Design TeamLeo Liu, Mindy Ouyang, Alex Hu, Jianji Wen, Zijian Zhou, Liting Qiu, Adam Hong
ClientShenzhen Construction Engineering Group Co., Ltd. Shenzhen Bauing Construction Holding Group Co., Ltd.

The project is located in plot D-13 of Shenzhen Houhai Headquarters Base. It covers an area of 4,808.17 m², adjacent to the city’s cultural and commercial axis on the south side. The height of the building is 120 meters. It contains commercial and office functions in a construction area of 49,235.14 m². The idea of the project is Urban Green Valley. The building extends the central green axis into the interior space, just like a green gate in the city, showing an open and inclusive culture of the company and creating an environmentally friendly co-working space.