2023 AWARDS IS OPEN NOW

Cyrus Tang Foundation Center

PrizeWinner in Architectural Design / Misc. Architecture
Firm LocationZhejiang, China
CompanyThe Architectural Design and Research Institute of Zhejiang University Co., Ltd. (UAD)
Lead ArchitectDong Danshen, Yang Yidong, Teng Meifang,Lin Zaiguo
Design TeamInterior design: Woods Bagot, Hangzhou Dianshang Building Decoration Design; Landscape design: The Design Institute of Landscape & Architecture China Academy of Art (Zheng Jie Studio); Structural engineers: Zhang Mingshan, Xu Chen, Li Benyue; MEP engineers: Li Haojun, Gong Zengrong, Dong Shaobing, Huang Zhengjie, Liu Haifeng
ClientCyrus Tang Foundation

As the headquarters of Cyrus Tang Foundation (CTF) in mainland China, the project is a complex which integrates various functional spaces, including the foundation's offices, a museum for displaying various gifts that the foundation has received, and spaces for holding various exchange activities. The building is situated in Suzhou, China. The design focuses on the integration with the surrounding environment, inherits CTF's mission of serving disadvantaged communities with love and passing on the spirit of giving, and produces a "dissolved" and green building.