2023 AWARDS IS OPEN NOW

Lily Nails Salon (Taiyanggong Store)

PrizeWinner in Interior Design / Commercial Interior
Firm LocationBeijing, China
Project locationTaiyanggong Middle Road, Chaoyang District, Beijing, China
CompanyARCHSTUDIO
Lead ArchitectWenqiang Han
Design TeamWang Tonghui
ClientLilynails

Located on Floor B2 of CapitaMall Taiyanggong, Beijing, the Lily Nails Salon occupies an area of 153 m2, consisting of both open and private manicure areas, a beauty room and a staff room, with 18 seats in total. The project was approached by applying the imagery of a forest. On the basis of grid topology, designers arranged 5 tree-shaped structures of different sizes in the open manicure area, thereby creating 4 separate spaces under the “trees”. In this way, it not only ensures the openness but also enriches the spatial experience.