2021 AWARDS - WINNERS ANNOUNCED!
Real scene of the installation©Ting Wang

The Top of Cloud

PrizeWinner in Interior Design / Commercial Interior
Firm LocationBeijing, China
Project locationXi'an, China
CompanyRSAA/ Büro Ziyu Zhuang
Lead ArchitectZiyu Zhuang, Na Li
Design TeamTeam Members: Xin Zhao, Matt Guo, Milos Bojinovic, Boyang Xia, Kunyu Zhu. Interior Decoration Consultant: Jiatong Xu. Lighting Consultant: Gradient Lighting Design. Art Consultant: Jiatong Xu.

The project uses the revolving plane of the whole floor as an open public space. A series of abstract “installations”, related to the traditional planning of space, are incorporated into the circular spatial experience sequence. These spatial objects greet and guide visitors on their way to wine and dine at the restaurant, in an attempt to present a continuous spatial scroll with a contemporary Xi’an atmosphere and style, through the translation of the physical space — rather than flat symbols.