2022 AWARDS STILL OPEN FOR ENTRIES - EXT. FINAL DEADLINE: AUGUST 31

From Winter to Spring Clubhouse

PrizeWinner in Interior Design / Houses Interior
Firm LocationShanghai, China
Project locationNanjing, China
CompanyShanghai Hip-pop Design Team
Lead ArchitectTianwen Sun

The building is regarded as a poetic imagination, and the project conveys a philosophy of confronting loneliness in stride. The strict business tone is deliberately avoided in order to create a welcoming atmosphere where the guest can feel at home. Minimalism is easy to be cold; in order to avoid this problem, great attention was paid to the color and texture of the materials. On one hand, wood veneer and floor adopt very light color, making the overall space atmosphere comfortable. On the other hand, a nonopaque paper is applied to make the light appear soft and warm, thus becoming very welcoming.