2021 AWARDS - WINNERS ANNOUNCED!

Le Temps Pâtisserie

PrizeWinner in Interior Design / Retail
Firm LocationFuzhou, China
Project locationFu Zhou, China
CompanyDC. Design
Lead ArchitectSuting Xie
ClientLe Temps Pâtisserie

Le Temps is a dessert store situated in an old plant within a creative industrial park which was repurposed from a factory zone. The old building features nostalgic charm, with mottled walls covered by green ivy leaves. Through integrating new design elements into the old building, designers gave it a rebirth. Injected with vitality, the shop provides people with an abundant and delightful experience. The interior design presents a modern and minimalist style that is rarely seen in dessert shops. For the spatial structure design, the design team also applied the concept of “Less is more”.