2023 AWARDS IS OPEN NOW
Rather than adopting the existing in vocabulary and popular styles, the design centers on the transformation of existence and nonexistence.

No.601 Peaceful and Comfortable

PrizeWinner in Interior Design / Apartments Interior
Firm LocationTaipei City, Taiwan
Project location Shenzhen City, Guangdong Province, P.R. China
CompanyGuei Hou engineering co., Ltd.
Lead ArchitectWen Liang Hung
Design TeamRyan Liu, Edison Ke

The design ideas for existence & nonexistence carry the inhabitants’ expectations for life. Stepping into the door, a see-through layout composed of living room, kitchen and dining room located one after another. This layout is without the restrictions of the traditional one that is defined by lines and frames. Except for openness for traffic flow on the borders of different areas, all is hidden behind walls. This pattern defines the aesthetics of separating different areas, outlining open and bright spaces while allowing inhabitants to see the simplified and sleek arrangement in the layout.