2023 AWARDS IS OPEN NOW
Yao Xiaobing Design Studio

Chengdu Gift

PrizeWinner in Interior Design / Retail
Firm LocationBeijing, China
CompanyYao Xiaobing Design Studio
Lead ArchitectLi Hong
ClientChengdu Gift

This is a gift store which is designed around the concept of the box. The large frame of the hall is a dome space composed of white metal sheets shaped by ginkgo leaves, which not only is full of Chengdu's cultural characteristics but also gives more imaginative space to customers. The pink counters are arranged orderly on green tiles, people who enter the box can shuttle freely to find gifts about Chengdu in their hearts. At the end of the exhibition hall is the reception hall for customers, which shows the unique tea house culture of this city with the reputation of leisure capital.