2023 AWARDS IS OPEN NOW

The Sales Center in Wenzhou TOD New Town

PrizeWinner in Architectural Design / Commercial Architecture
Firm LocationShanghai, China
CompanyNAN Architects
Lead ArchitectXu Nan
Design TeamHuilian Tang,Dingqi Zhou ,Ziyu Cheng ,Wenyu Wang

Built on flat land, the project adopts a traditional simple box structure. The large box is divided into three flat boxes and then stacked and staggered to form open terraces, which also resolve the heaviness and depression of the large-scale volume. The vertical atrium enhances the permeability of the building, allowing sunlight and air to penetrate into the building, ensuring people are surrounded by nature. Façade pattern features create a unique identity for this building; this hollow façade is made of gold-brown aluminum plate.