2023 AWARDS IS OPEN NOW
Hu Yijie, Zhang Yi

Yongning Station

PrizeWinner in Architectural Design / Other Architecture
Firm LocationBeijing, China
Company E+Lab Studio
Lead ArchitectHu Yijia
Design TeamZhang Juxin, Chen Yining, Ye Tong, Zhou Yuechen

The project is a demonstration project for the Taizhou "public toilet revolution". It is an urban mini complex, with public toilets as the main function, combined with leisure, exhibition and other supporting services. The public exhibition hall enjoys an open view to the river. The designers transformed the thickness of the "screen" into a three-dimensional "screen niche" of its own system. The visible part conceals service functions such as sales, washing and storage, etc., and the white window holes become eyes — to view and seize the ever-changing natural scenery.