2023 AWARDS IS OPEN NOW
Yao Xiaobing Design Studio

ROTASS Haute Joallerie Chongqing Store

PrizeWinner in Interior Design / Retail
Firm LocationBeijing, China
Project locationChongqing, China
CompanyYao Xiaobing Design Studio
Lead ArchitectYao Xiaobing
ClientROTASS

This case is a two-story commercial street structure shop renovation project. The designer designs the space around the theme of love, symbolized by the brand from the two aspects of structure and art. The first-floor lobby is full of the atmosphere of the art exhibition hall, it tells the aesthetic idea of custom jewelry through gypsum sculpture. The area overhead is not only the extension of space but also the VIP reception space. The second floor uses a large number of church building symbols, which increases the sense of ritual of consumers.