2021 AWARDS - WINNERS ANNOUNCED!
Splendorous “Rainbow Forest”

JoyCity Kid's World

PrizeWinner in Interior Design / Retail, Winner in Interior Design / Commercial Interior
Firm LocationShanghai, China
Project locationShanghai,China
CompanyArizon Design
Lead ArchitectJunwei Shen
ClientShanghai Joy City

How to integrate the three-layer staggered structure of different heights on this floor is a challenge for the architect. The architect is inspired by Dandelion Hill, imagining the form of hills when adopting the rhythm of contouring lines in undulating geography. In this space of 4200 square meters, the retailing stores and public entertainment areas are merged into the circular moving stream of visitors. Like a palette being knocked over, the project brushes up to 200 colors in areas with different themes. Art installations and stores bump into and merge with each other.