2023 AWARDS IS OPEN NOW

The Marginal

PrizeWinner in Interior Design / Apartments Interior
Firm LocationBeijing, China
Project locationChengdu, China
CompanyIndependent Designer
Lead ArchitectShijun You
Design TeamMingjun Li
ClientYujiao He

The whole design concept has been very smooth from the beginning of the frame to the forming effect. It is concluded that space and space are interchanged, complementary and interactive. Each space seems to be independent, but in some sense, indirect or direct interaction. We give the most comfortable part of the space lighting area to the living room and bedroom. In terms of material and spatial feeling, it can satisfy the feeling of transparency as much as possible. Through natural light running through space, there are some interactions in the material.