2023 AWARDS IS OPEN NOW
1. The space is created with no decorations at all.

No. 1328 Concentration

PrizeWinner in Interior Design / Residential
Firm LocationTaipei City, Taiwan
Project locationBade Dist., Taoyuan City, Taiwan (R.O.C.)
CompanyGuei Hou engineering co., Ltd.
Lead ArchitectWen Liang Hung
Design TeamRyan Liu, Edison Ke
ClientPi Yu Chen

Our design is founded on the idea of minimizing—the less the area of the architecture, the more concentrated the living function—and the maxims of winning by losing using calmness to conquer hastiness. This geometrically shaped architecture consisted of an exposed concrete exterior in a lush of greens. By showing construction material as it is helps put the focus on the interaction between space and light as well as user experience. On the other hand, the interior, a monochromatic decor with modern furniture, explores the connection of space, living function and contour.