2023 AWARDS IS OPEN NOW
column-house-ARCHISTRY-nolan-chao-04-office area

COLUMN HOUSE

PrizeWinner in Interior Design / Workplaces
Firm LocationBeijing, China
Project locationBEIJING, CHINA
CompanyARCHISTRY design&research office
Lead ArchitectNolan Chao
Design TeamarchIStry design&research office
ClientPrivate

The office is placed in the central and the oldest area in Beijing and constructed by using the modern, invisible way. Hiding the symbolic image of modern office space, besides, reinforcing and reconstructing the old architecture with no trace. Also, blending the modern office function, style and temperament harmoniously into the old parts of the whole city. It’s not only sharing the structure, architecture and the way of life with local residents but also mixing and combining the habits of life which are combined with thoughts on the contradiction between old and new space.