2021 AWARDS - WINNERS ANNOUNCED!

NANJING VANKE THE NEXT CITY

Firm LocationShanghai, China
Project locationNanjing, Jiangsu, China
CompanyUCGD有乘
Lead ArchitectFeng Cheng
Design TeamFeng Cheng, Qi Zhou, Zhaohui Ma, Changchun Wang
ClientVanke

The project is located in Nanjing City. It will be integrated into the southern side for commercial space use later. There’s a garden and a kart track around the building. The living space on the first floor blends with the outside, and the boundary between indoor and outdoor is blurred by setting the swinging area and hanging windows. The second floor is used for model rooms and offices. By setting voids, the boundary of vertical interaction has been broken. Overall, the whole project and the surrounding areas together create a new social life place for local citizens.