2021 AWARDS - WINNERS ANNOUNCED!

Galaxy World

PrizeHonorable Mention in Architectural Design / Mixed Use Architecture
Firm LocationShanghai, China
CompanyKRIS LIN INTERNATIONAL DESIGN
Lead Architectkris lin
Design TeamAnda Yang
ClientGalaxy Holding Group

The project is located in Xuanwu District, the central city of Nanjing. This is a community clubhouse that shows the future life of the community.We combine the surficial landscape space and the underground construction, integrating the concept of mountain shapes to create a landscape -style building. In this way, the building’s perception of solidity will be weakened to fully integrate into the urban space. It also reduces the interference of the building to the urban environment and maintains the continuity of the urban landscape space.