2021 AWARDS - WINNERS ANNOUNCED!

TOXNFILL Dermatology_Samsung Branch

Firm LocationSeoul, Korea, Republic of
Project location513, Teheran-ro, Gangnam-gu, Seoul
CompanyINTOEX
Lead ArchitectYunjun Yang
Design TeamShinyoung Kang , Youjeong Kim
ClientTOXNFILL Sanmsung

The floor height of 4.4 m made it possible to express “leveling in the space,” the high and low effects in the space, and apply it in a multifarious manner. Taking advantage of mass and forms constituting the leveling, the project intended to design a space full of atmosphere inspiring imagination, beyond the one-dimensional and symbolic approaches. In particular, the space beyond the curve structure encompassing the entirety of the waiting space was designed to allow visitors to associate it with a dimension arousing a sort of mysterious feeling taking to a veiled and ambiguous world.