2021 AWARDS - WINNERS ANNOUNCED!

Learn for Entertainment

Firm LocationTaipei City, Taiwan
Project locationNew Taipei City, Taiwan
CompanySanGong Design
Lead ArchitectHsin Pei Chiang
Design TeamShang En Yang
ClientOpenUp Classroom

The client expects a space where can explore the kids’ potential with various way of learning. Hence, the designers have built a dreamland for the kids with theme walls of the natural images and unique white boards and washbasin which fit the children’s height. The outdoor balcony not only embodies the concept of learning experiments from actual space but also fulfills children’s curiosity for exploring the nature. Moreover, the designers apply special fasteners to manage onto the fixed tracks for creating different usages of the space such as performance or scientific experiments.