2023 AWARDS IS OPEN NOW
Perspective view that the building bathes under the sunlight / Yi Fan, Shiromio Studio

Zhejiang Digital Intelligence Engine Innovation Park

PrizeHonorable Mention in Architectural Design / Mixed Use Architecture
Firm LocationHangzhou, China
Project locationXiba Road, Wuchang Sub-district, Yuhang District, Hangzhou, Zhejiang Province, China
Companygad
Lead ArchitectProject Director: Xiaoxia Wang
Design TeamProject Creative:Shouqing Wu; Other Team Members: Chengjun Wang, Jieyou Huang, Chuqian Chen, Zhehua Ni, Yang Zhang
ClientZhejiang Financial Development Co., Ltd.

Project builds a diverse, open, shared and connected office community is the starting point of the project design. The single building unit is independent and randomly arranged, and the volume moderately advances and retreats, rotating to avoid blocking each other and striving for the maximization of the wide ground resources of the site. The natural courtyard formed by the semi-enclosure of the buildings unfolds from east to west and connects with each other, which is endowed with corresponding thematic functions. The park also takes into account the development and changes of future young.