2023 AWARDS IS OPEN NOW
Photo by Arch-Exist Photography

Chongqing Guanyinqiao Sincere Center Phase II

PrizeHonorable Mention in Architectural Design / Mixed Use Architecture
Firm LocationHong Kong, Hong Kong
Project locationChongqing, China
CompanyAedas
Design TeamKevin Wang, Yaochun Wen
ClientChongqing XINYUANTONG Industrial Co., Ltd

The site is located in Chong Qing C.B.D. area. at the heart of Guan Yin Qiao commercial circle. The client also required the project to connect with Phase I and look like one design as a whole. The land use includes office, service apartment and retail. The initial design concept is crystal pop out from stone to highlight various features of the project, also linking Phase one to create a strong entrance. The stacking of stone and crystal also solve the height difference at the same time. The final design create a main mall entrance at the south and a big plaza area in the north.