2023 AWARDS IS OPEN NOW

Recreational Park of BBS Mall

PrizeHonorable Mention in Architectural Design / Recreational Architecture
Firm LocationKigali, Rwanda
Project locationNairobi / Kenya
CompanyWall Corporation
Lead ArchitectSelim Senin
Design TeamIsinsu Sopaoglu, Kubra Mutlu

There are basically 2 walking paths in this area. The outer road is a tartar runway. People can do daily exercise on the outer tartar running path which follows the boundary lines of terrace. Second pathway for pleasure walking. This path rises 4m and allows you to see the whole area. A cylindrical cafe area is designed connected to this path. People who reach this cafe area while walking in the area will continue their conversation by drinking their tea and coffee. The inner pathway can be designed as white pebble(aggregate) stone.