2023 AWARDS IS OPEN NOW

RENOVATION OF OLD WAREHOUSE AT QINHUANGDAO ROAD WHARF ON THE NORTH BUND OF SHANGHAI

PrizeHonorable Mention in Interior Design / Workplaces Interior
Firm LocationAnghai, China
Project locationShanghai City, China
CompanySHANGHAI WYH-DESIGN CO., LTD
Lead ArchitectLINDA SHAO
Design TeamProject Leader: LINDA SHAO, Design Team: WHY-Design
Client Shanghai Luoman lighting Technologies Inc

For this old building, its interior structure is already very beautiful. We just need to think carefully in some places that affect the beauty. For example, in the shape of this ceiling, we made use of his original power line bridge to make the luminous cement board of Roman's logo. This is an unexpected idea of the owner. We inadvertently run Roman's corporate culture through the whole space. Moreover, because it has the advantage of more than 5 meters high, the existence of this ceiling shape avoids visual interference.