2023 AWARDS IS OPEN NOW
Photographer: Xiang Ao, Xiaoyan Liu

Originating from Nature, Returning to the Truth

PrizeHonorable Mention in Interior Design / Residential Interior
Firm LocationShenzhen, China
Project locationChengdu, China
CompanyACE Design
Lead ArchitectHui Xie
Design TeamQilang Wang, Subing Zhao

In the design of this 800-square-meter villa, the ACE design team led by Xie Hui abandoned the labeling of "form", without making structural changes to the space temperament, the designer boldly gave the original largest first floor to children and parents, forming a warm gathering place for the entire villa. Using the height of the first floor and the inward corridor on the second floor, and connect them by an arc-shaped dome by means of interior construction.Without the rigid limitations of the facade, the space becomes lively, light, interesting and full of innocence.