2023 AWARDS IS OPEN NOW

LONDON SQUARE

PrizeHonorable Mention in Interior Design / Residential Interior
Firm Location, China
Project locationLondon Plaza, Changning District, Shanghai
CompanyHUERNE DESIGN
Lead ArchitectYilai Lee
Client Joey

The structure of the original house type is chaotic, and the space division is unclear. The lighting is dim and the space utilization rate is low, which does not meet the living needs of the homeowner's couple. The indoor non-load-bearing walls are completely removed, and the public space is completely opened up, and the lighting and transparency have been qualitatively improved. Create an open dining and kitchen space, install folding glass doors, the independence and connection between the dining room and the kitchen becomes more flexible, the space is open, and the interaction is better.