2023 AWARDS IS OPEN NOW

SCE · Funworld Sales Center, Hefei

PrizeHonorable Mention in Interior Design / Commercial Interior
Firm Location, China
Project locationHefei, Anhui Province, China
CompanyInterior decoration design: F.G STUDIO
Design TeamInterior decoration design: F.G STUDIO
ClientChina SCE Group

The reception foyer is finished in simple tones, and lines of different sizes intersect, outlining a progressive rhythm of the spatial scene. The property models area extends the color alteration elements, with undulating but neat squares above it. Through the overlapping lighting and soft color, visitors seem to be able to glimpse rows of quadrangle houses in Huizhou. The line and arc elements in the VIP negotiation area are interwoven with one another, creating the visual focus of diamond shape. The modern minimalist atmosphere is shown naturally.