2023 AWARDS IS OPEN NOW

Bayview Hall

PrizeHonorable Mention in Interior Design / Other Interior Design
Firm Location, China
Project locationShenzhen, China
CompanyH DESIGN
Lead ArchitectKevin Hu
Design TeamH DESIGN TEAM

Based on local cultural context, how to reshape an artistic coastal complex landmark with diversified expressions and balanced functions posed a great challenge to the design. In response, the design team integrated the space into nature, enabling it to freely switch between contemporary living scenes and using mode. The design innovatively explored the value of fusion and co-existence, blended with the environment in an efficient and sustainable way, and strived to stimulate the interaction between people and the space by creating a harmonious proportion and rhythm from details to the whole.