2023 AWARDS IS OPEN NOW
Shenzhen Azure Hill Residence - Foyer

Shenzhen Azure Hill Residence

PrizeHonorable Mention in Interior Design / Apartments Interior
Firm LocationHong Kong, Hong Kong
Project locationShenzhen, China
CompanyCCS
Lead ArchitectClement Cheng

The project strives for effortless opulence with a touch of traditional elegance in a modern abode, traditional notes are sewn into the spaces’ modernity seamlessly. Sleek and elegant silhouettes are accentuated by concoctions of linework and material blocking. The exquisite contrast of black and light shades on an earth-toned backdrop creates continuous visual reference to conjure up spaces in the house. Distinctive patterns and profiles of the spatial elements enrich the design connotations in the finest details to reflect the client’s style in the classy residence with personality.