2023 AWARDS IS OPEN NOW

Martin Goya X PIG

Firm LocationHangzhou, China
Project locationHangzhou,China
CompanyPIG DESIGN
Lead ArchitectLi Wenqiang
Design TeamLiu Chao, Zhao Lili, Yang Zhiwei, Yan Junjun, Qian Mengmeng
ClientMartin Goya

The design follows the concept of sustainability by reusing existing resources. Wear-resistant and waterproof canvas was reused to wrap building facades and interior wall surfaces, which was stitched and fixed by staple guns during installation. The ceiling is finished with simple, environment-friendly water-based paint, while the floor is paved with black gravel and stone slabs, which blur the boundary between interior and outside. Recycled metal rods form a triangular installation, which highlights the visual identity of the entrance leading to the "bird nest".