2023 AWARDS IS OPEN NOW
transitional space through the colonnade/Qiang Zhao

The Student Canteen of Hangzhou Vocational and Technical College

Firm LocationHangzhou, China
Project locationHangzhou, China
CompanyUAD (The Architectural Design & Research Institute of Zhejiang University Co., Ltd. )
Lead ArchitectXidong Qian
Design TeamXidong Qian, Peijun Du, Zhenhua Huang, Sicong Li, Jingjing Wu
ClientHangzhou Vocational and Technical College

This project is located in the northeast corner of the existing campus of Hangzhou Vocational and Technical College. As an indispensable element of a university campus, canteen can be said as a place where students stay most often.We hope to create such a living environment: sufficient sunshine,smooth ventilation, quiet and elegant courtyard, comfortable and warm rooms. On the basis of ensuring the complete use of the main space of the canteen, it expands outward to form an orderly space with double-layered colonnades, transforming it into an elegant and quiet leisure space.