2023 AWARDS IS OPEN NOW
Journey Overture Flat

Journey Overture Flat

PrizeHonorable Mention in Interior Design / Residential Interior
Project locationZhongshan District, Taipei City, Taiwan
University/SchoolNational Taiwan University of Science and Technology
Lead ArchitectHsing-Hung Chen, Hao-Yun Chi
Client Dong Teng Construction Group

In this project, our target matching design imbues low-key luxurious modernity into the brand’s Zen aura to offer smooth moving flow. Inspired by the building’s Japanese style, our subtle and succinct design uses vertical lines inside to echo that of the exterior, while circles and curved lines exude the Zen aura with a modern sensibility. Responding to the architectural team’s vision of sustainability and based on the people-centered principle, we create a home reflecting the whole building as a hidden gem in the city