2023 AWARDS IS OPEN NOW
Photographer:Yun Ouyang

Sanyea Sjór:The philosophy of life in nature

Firm LocationShenzhen, China
Project locationBuilding 3, No. 33, New East Road, Yangmeikeng, Nanao Street, Dapeng New District, Shenzhen, Guangdong Province
CompanyFusion Design
Lead ArchitectJosh Wen
ClientSanyea Cultural Tourism Development Co., Ltd.

The outdoor curved lines, like waves extending into the interior, are a tribute to the ocean. Fusion "moved" the coast into the room, and covered the entire public space with the color of sand. The streamlines at the ceiling are extracted from the undulations of the ocean waves. With the extension of light and shadow, the interior acquires a flowing beauty. The room continues the tone of the ocean, and the soft all-linen fabric, like a wave, soothes travelers from afar. The simple wooden products stand quietly, the stones are cool and rough, spreading the taste of time in the space.